Открийте Варна


Чудите се какво да видите във Варна? Искате да опитате най-вкусните храни или да танцувате през нощта? Вижте нашите ръководства за най-добрите места на Варна.

Елате на Innowave Summit 2018. Останете във Варна.

На Innowave Summit 2018 ще се влюбите във Варна. Цветната морска столица е наш дом от години, споделяме с вас няколко практични съвета, за да се възползвате максимално от престоя си в един от най-оживените и вълнуващи градове в Европа, обявен за младежка столица на Европа за 2017г и един от 30-те дигитални хъбове в Европа.

Забележителности

За първи път сте във Варна? Искате да сте сигурни, че ще видите най-емблематичните забележителности, които градът може да предложи? Избрахме най-доброто от Варна, за да усетите истинския вкус на културата и историята на града. Разгледайте нашето туристическо ръководство.

Ресторанти

България е известна със своите пресни плодове и зеленчуци и вина, а пътуването до Варна не би било пълно, без да опитате от местната кухня. Вижте нашите препоръки за някои от нашите любими места за ядене. Вижте нашият начъчник с препоръки с някои от любимите ни места за хранене.

Настаняване

Резервирайте своя престой за конференцията при нашите официални партньори. Можете да резервирате стая със специална отстъпка за времето на конференцията.

Места за партита

В Innowave Summit 2018 обичаме хубавите партита, затова изготвихме списък с някои от любимите ни места за парти във Варна. Разгледайте нашето ръководство за най-добрите места за парти в града. Кой знае къде могат да ви отведат нощите?

Тайнствени кътчета

Искате ли да видите истинската Варна? Нашето ръководство с тайнствени кътчета на Варна ще ви разкрие някои от любимите ни тайни места, които да добавите към списъка си със забележителности. Отделете няколко дни след Innowave Summit 2018 и поживейте във Варна като местен.